Overland Park - Donna Salyer
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 288 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 ba
  metra katrorë
  742 Indiana, Lawrence, KS 66044

  Listing Courtesy Of: HEDGES REALTY EXECUTIVES, SEAN
  I ri - 11 328 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  17748 Greeley, Gardner, KS 66030

  Listing Courtesy Of: Weichert, Realtors Welch & Com, 913-662-2017, D & M Team
  I ri - 3 828 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (27d)
  4 bd
  4 ba
  metra katrorë
  ac
  634 100th, Kansas City, MO 64155

  Listing Courtesy Of: Redfin Corporation, 720-775-9808, Jo Chavez
  I ri - 51 orë
  Open House
  Tur Virtual
  ac
  M, Rushville, MO 64098

  Listing Courtesy Of: Keller Williams KC North, 816-832-6462, Brent Clark
  I ri - 397 orë
  Open House
  Tur Virtual
  metra katrorë
  401 70th, Kansas City, MO 64131

  Listing Courtesy Of: Real Broker, LLC, 816-605-3235, Landen Hawk
  I ri - 814 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  16962 Winchester, Olathe, KS 66062

  Listing Courtesy Of: Weichert, Realtors Welch & Com, 913-609-2825, Rob Lacy
  I ri - 373 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  4 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  17713 Crystal, Overland Park, KS 66013

  Listing Courtesy Of: ReeceNichols - Leawood, 913-481-1610, Tamra Trickey
  I ri - 181 orë
  Open House
  Tur Virtual
  6 bd
  4 ba
  metra katrorë
  ac
  405 Hillcrest, Lansing, KS 66043

  Listing Courtesy Of: KW KANSAS CITY METRO, 816-682-4504, Aaron Vassar
  I ri - 37 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3 ba
  metra katrorë
  ac
  21401 50th, Shawnee, KS 66218

  Listing Courtesy Of: Weichert, Realtors Welch & Com, 913-948-3918, Heather Brulez
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Donna Salyer
  Numri i licencës: KS-SP00218030; MO-2001013699
  Salyer Team

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  bmsv756qkd6nrii1qdm0
  Overland Park
  6850 College Blvd Overland Park, KS 66211
  Zyrë

  Donna Salyer
  Experienced Real Estate Professional! KS-SP00218030; MO-2001013699
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.